HABERLER

CNR

CNR Boat Show 2016


Evi deniz, ruhu kaptan olanlar yine aynı limanda; CNR AVRASYA BOAT SHOW’da buluştu … DenizdeDeniz severler CNR Avrasya Boat Show Deniz Fuarı’nda aradığını buldu.

Devamını Oku
Safter

Safter 2016 Tanıtm Filmi


1993 yılından bu yana milyonlarca tekne üretimi ile hem ülkemizde hemde uluslararası alanda projelere imza attık. Uzman ekip ve profesyonel ekipmanlarımız ile hayallerinizi gerçeğe dönüştürme konusunda canla başla çalışmaktayız. Kalite anlayışımız, sorumluluk ve değerlerimiz düşüncesi ile Safter Marin kalitenin önemini iyi bilir. Safter Marin olarak ülke ekonomisinin ilerleyişine katkıda bulunmayı bir görev biliriz.

Devamını Oku
Boat

Boat Show Tuzla 2015


Boat Show Eurasia Fuarı sektörün tek tercihi ve Türkiye’ nin deniz üzerinde yapılan en büyük fuarı olarak, sektörle yan yana yoluna devam ediyor. Açılış öncesi konuşan Via Fuarcılık Fuarlar Direktörü Dilek Günaydın, “Geçen sene yaklaşık olarak 100 tekne ağırlamıştık. Bu sene karada ve denizde olmak üzere 150’den fazla teknemiz var. 50 bin liradan 50 milyon liraya, 5 metreden 50 metreye kadar tekne sergiliyoruz. Bu fuarın diğer fuarlardan farkı Türkiye’de bir kara fuarında katamaran sergiliyoruz.

Devamını Oku

 


Telefon

Whatsapp

Mesaj