Boat Show Tuzla 2013 - Kara

 

Boat Show Tuzla 2013



Boat Show Tuzla 2013 Viaport Kara'da yapılacak fuar başladı.

ZİYARETÇİ SAYISI BEKLENENİN ÜSTÜNDE

Boat Show Eurasia’ya, aralarında Suudi Arabistn, Katar, Dubai, İngiltere, Ukrayna, Türki Cumhuriyetleri, Libya, Rusya, Almanya, Tunus, Hırvatistan’ın da bulunduğu 20’yi aşkın ülkeden profesyonel ziyaretçi bekleniyor. Özellikle Ortadoğu, Körfez ve Kuzey Afrika ülkelerinin fuara yoğun ilgi göstermesi, bu yıl toplam ziyaretçi sayısı hedefini beklentilerin ötesine taşıyor. Fuarda sergilenecek uzaktan kumandalı, yakıt tasarruflu, minimum derecede titreşimsiz ve sessiz tasarlanmış motorlu teknelere, elektrik enerjisiyle çalışan çevreci HYBRID tekneye ve fırtınalı havalarda tekneyi sabit tutan ileri teknolojilere ziyaretçilerin ilgisinin yoğun olması bekleniyor.

DÜNYACA ÜNLÜ YAT MARKALARI GÖZE ÇARPIYOR

Milyonlarca Euro, $ ve TL değerinde tekne ve yatların sergileneceği Boat Show Eurasia’ya bu yıl sektörün en büyük üreticileri, ithalatçıları ve dünyanın en önemli markaları katılıyor.

Boat Show Eurasia; üstün performanslı, şık dekorasyonlu dünyaca ünlü megayat, motoryat ve yelkenlileri bir araya getirirken, İthal ve yerli üretim megayat, yelkenli, motor yat markaları, tekne imalatı ekipmanları, her türlü tekne aksesuarları, şişme bot, iç ve dıştan takma motor markaları, yelken kulüpleri, su sporları malzeme ve ekipmanları, eğitim kurumları, charter ve broker firmaları, marinalar, konsepte uygun giysi marka ve üreticileri, sektörün ileri gelen kurum ve kuruluşlarının da yer aldığı büyük bir organizasyona ev sahipliği yapıyor.


 

Telefon

Whatsapp

Mesaj