Türkiye’nin En iyi Fiber Tekne Üreticisi Safter.

 


2021 Yılının ilk çeyreğinde üretim ve satış rekoru kıran Safter Marine Türkiye’nin en iyi tekne üreticisi olduğunu tekrar kanıtladı. Safter Marin; Fiber Tekne, Balıkçı Teknesi , Sürat Teknesi , Gezi Teknesi ve diğer tekne modelleri ile müşterilerine farklı seçenekler sunmaktadır. Safter Marin; fiber tekne üretimindeki 45 yıllık tecrübe, kalite ve güvencesi ile en çok tercih edilen fiber tekne üreticisi konumundadır.

Safter Marin geniş ürün yelpazesiyle her bir müşterisinin zevkine, ihtiyacına, bütçesine uygun ergonomik, opsiyonel, modern ve ekonomik tekne modellerini siz müşterilerine ulaştırmaya devam ediyor. Tekne modellerimiz arasında yer alan; 500 Spor ve 500 Kamaralı tekne modellerimiz Profesyonel anlamda balıkçılıkla uğraşanların en çok tercih ettiği balıkçı teknesi modellerimiz arasında yerini alıyor, 500 spor ve 500 kamaralı modellerimiz müşterilerimizin balıkçı teknesi ihtiyacına cevap vermektedir. Amatör balıkçılarımız için üretilen Safter 450, Safter 465 ve Safter 480 balıkçı teknesi modellerimiz hem uygun fiyat hem de kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Safter Marin 620 Dancer Fiber Spor tekne modelimiz ile tüm dikkatleri üzerinize çekecek sürat ve konforun keyfini yaşayacaksınız. Geniş kullanım alanı, hidrodinamik yapısı ile heyecanınızı ve adrenalinizi arttıracak. 80 Hp ile 130 Hp motor seçenekleri ile rüzgarın ve denizin tadını çıkartabilirsiniz. Sürat teknesi kategorisindeki diğer teknelerimiz 680 WA ve 750 Eagle modelleridir. 680 WA modelimiz ayrıca gezi teknesi, C sınıfı yat olarak da kullanılabilmektedir. Safter Marin 750 Eagle modeli yat konforunda sürat teknesi keyfi yaşamanızı sağlar. Özel tasarlanan konsolu ile sürat ve kontrol ergonomisi sağlar.

Safter Marin 850 Martı modelimiz ise yat konforunu tam anlamıyla yaşayacağınız kendi bünyesinde bulundurduğu özelliklerle tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan Safter Marin’in en büyük modelidir. Safter Marin 850 modelimize iki ayrı şekilde motor takılabilmektedir; İçten takmalı motor modeli ve dıştan takmalı motor modeli ile 850 martı modeli her zevke hitap edebilmektedir. 850 martı modelimiz opsiyonel özellikleri, ergonomik yapısı ve iç tasarımının genişliğiyle tüm dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlar. 850 martı modelimiz hem hız tutkunlarının hem de konfor arayanların bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor. Safter Marin tekne modelleri müşterilerine sunduğu uygun fiyat ve kalite garantisi ile tercih edilmektedir.

Haber Fotoğrafları


title=
title=
title=
title=
title=
title=
title=
title=
title=
title=
title=
title=
title=
title=
title=
title=
 

Telefon

Whatsapp

Mesaj