İLK ELEKTRİKLİ TEKNE İHRACATI

 

SAFTER MARIN BOAT MODELS ARE NOW COMPATIBLE WITH ELECTRIC MOTORS


 

          Türkiye’nin en çok tercih edilen tekne markası Safter Marin ve en çok satan tekne modeli Safter 480 artık elektrikli motor ile kullanıma uygun. Uzman ekiplerimiz tarafından test edildi ve onaylandı! Yaptığımız testlerin ardından Safter Marin ve Erke Marin’in yetkilileri 480 modelimizin elektrikli motor ile performansını değerlendirdi. Çıkan sonuçlar çerçevesinde elektrikli motorların Safter tekne modelleriyle uyumluluğu ortaya konuldu. Türkiye’nin denizlerdeki yüzü olan Safter Marin ile %100 elektrikli temiz, çevreci ve doğa dostu elektrikli motorların tadını çıkarabilirsiniz. 

 

safter marin elektrikli tekne modelleri

          Çevreci ve Doğa Dostu modellerimizle denizlerde en çok tercih edilen tekne markası olmaya devam eden Safter Marin’de yenilikler bitmiyor. Denizleri çeşitli ve aktif kullanabilmek adına yaptığımız inovasyonlarla hem ülkemiz ekonomisine katkı sağlıyor hem Dünya denizciliği adına önemli adımlar atıyoruz. Tasarım sürecini tamamladığımız ve üretimine başladığımız yeni modellerimizin yanında insan ve çevre odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz.

safter marin elektrikli tekne modelleri


İLK ELEKTRİKLİ TEKNE İHRACATI

          Erke Marin ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği ile Safter Marin olarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. %100 elektrikli Safter 480 modelimizi Etiyopya’ya ihraç ettik. Safter Marin olarak yurtiçi ve yurtdışında elektrikli ve çevreci deniz motorlarını müşterilerimizle buluşturuyoruz. Uzman ekiplerimiz tarafından yapılan testler sonucunda elektrikli motorlar ekiplerimizden onay aldı.

          2021 yılında Sapanca Gölü'nde yaptığımız elektrikli motor testlerinden olumlu sonuçlar almıştık. 2022 yılında Safter 480 modelimize de uyguladığımız testlerden olumlu sonuçlar elde ettik. ePropulsion lityum bataryaları ve Navy 6 modeli ile uyguladığımız testlerin ardından Safter Marin olarak Etiyopya’ya ilk satışımızı gerçekleştirdik. Çevreci ve Doğa Dostu modellerimizle denizlerde en çok tercih edilen tekne markası olmaya devam edeceğiz.

safter marin elektrikli tekne modelleri


NEDEN ELEKTRİKLİ MOTOR TERCİH ETMELİYİM?

          Elektrikli motorlar sizleri yüzlerce saatlik bakımdan kurtararak kullanımı kolaylaştırır. Motor yağıyla, yakıt hattıyla, yakıt tankıyla ve motorun kış koşullarına hazırlığıyla ilgili vakit ve nakit kaybı yaşamazsınız. Elektrikli motorların en büyük özelliği sessiz olması. Balıkçılık için inanılmaz bir avantaj çünkü avınıza sessizce yaklaşmanızı sağlıyor.

safter marin elektrikli tekne modelleri

          Sıfır emisyon sağlayan elektrikli motorlar çevreyi korumanızı sağlar. Bu aynı zamanda maliyeti azaltmanızı sağlıyor, sürekli artan yakıt fiyatlarından kurtulmuş oluyorsunuz.Taşıması kolay olan dıştan takmalı motorlar. Elektrikli motorlar kolay, temiz ve gerekli gücü sağlayan seyahat imkanı sunuyor.Ekonomik olarak avantajlı olan elektrikli motorlar ile aynı beygir gücüne daha ekonomik fiyatlara sahip olabilirsiniz.

safter marin elektrikli tekne modelleri


 

Telefon

Whatsapp

Mesaj