Safter Marin 750 Eagle ile denizlerin hakimi olun.

 

Modern tasarımı, geniş iç hacmi ile yat konforuna hazırlanın.



          Modern tasarımı, geniş iç hacmi ile yat konforuna hazırlanın. Özel tasarlanan konsolu ile sürat ve kontrol ergonomisi sağlar. Bir çok farklı amaçla kullanılan 750 Eagle sürat teknesi, gezi teknesi olarak tercih edilmektedir. Yat ergonomisinde sürat teknesi heyecanını yaşamak için 750 Eagle’ı tercih edin, denizlerin hakimi olun.

          Gezi Teknesinde sürat teknesi ayrıcalığı Safter Marin 750 Eagle modelinde. Safter Marin 750 Eagle 780 cm uzunluğunda, 245 genişliğinde 250 maksimum hp ile 52 mph hıza hıza ulaşabilir.

          Standart donanımına; döşeme/minder takımı, hatch kapağı, Tente-Sunbrella, ahşap dolaplar, fiber rollbar, duş seti, arka platform, sportif kumanda koltuğu, teleskopik merdiven, başaltı kamara, ahşap masa krom ayaklı, krom tutamaklar, krom yakıt tankı 145 Lt., krom cam çerçevesi, krom kayak çeki demiri, MP3 çalar & marin kolon dahildir.


Safter 750 Eagle

            Baş üstünde bulunan dinlencesinde güneşin tadını çıkartabilir, ya da pupasında ki  kayak çeki demiri ile su kayağı yaparak rüzgarı saçlarınızda hisseder ve adrenalin tutkunuzu yaşarsınız. Denize girebilir ve duşunuzu alabilirsiniz. Bir sürat teknesinden beklediğiniz tüm özelliklere sahip olan Safter Marin 750 Eagle Fiber  Sürat Teknesi modeline uygun fiyat avantajları ile sahip olabilirsiniz. Opsiyonel  olarak sunulan güneşlenme minderi  keyfinizi arttıracaktır.

             Kullanışlı ve ergonomik olarak tasarlanan  güvertesinde ihtiyaçlarınıza göre,  opsiyonel  olarak;  dolap içi buzdolabı ,  mutfak için krom ocak , evye  ve masa ile yorgunluğunuzu ve susuzluğunuzu giderin. Safter Marin 750 Eagle  Gezi  teknesi  özelliklerine sahip ender sürat  teknesi  modelidir.

Sürat Teknesinde bulunması gereken hız, dayanıklılık, performans ve konfora sahip modelimiz için farklı motor seçenekleri seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Sürekli müşteri memnuniyeti misyonumuzun gereği olarak; ekonomik motor marka ve modellerimizi hizmetinize sunuyoruz.

Gezi Teknesi ihtiyacına da cevap veren modelimiz, yüksek kalite ve işçilik garantisi ile üretilmektedir. Sonsuz renk seçenekleri , ve opsiyonlara sahip sürat teknesi modelimizle hayal ettiklerinizi denizlerde yaşamanızı sağlayabiliriz Bu yaza sürat teknesi ile girmek istiyorsanız Safter Marin 750 Eagle modelimizi incelemek için sayfamızı ya da showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. Gecikmeyin… Yaza az kaldı!


 

Telefon

Whatsapp

Mesaj