CNR Boat Show 2013

 

Boat Show Tuzla 2013 - Kara



Avrasya Boat Show Fuar’ı öncesi düzenlenen basın toplantısında fuarla ilgili açıklamalarda bulunan CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, “Bu sene fuara 125 binin üzerinde ziyaretçi bekliyoruz. Sosyal medya üzerinden yaptığımız çalışmaların sonucunu alacağız.

Ziyaretçisiyle, katılımcısıyla bu yıl Avrasya Boat Show Fuar’ı bambaşka bir fuar olacak” dedi.Ceyda Erem, Avrasya Boat Show’a 1.000’in üzerinde markanın katılacağını belirterek, “Fuar’da küçük, orta ve mega sınıftan 300’e yakın teknenin sergileneceğini” söyledi.

Fuar’ın sektörü sadece ticari açıdan doyurmasının yanında yapılacak seminerlerle sektörü bilinçlendireceğini anlatan Ceyda Erem, şöyle konuştu: “Türkiye’de bir ilk yaşanacak. Uluslararası Deniz Endüstrisi Birliği (ICOMIA) yetkilileri, 18-20 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek seminerlerde konuşmacı olacak. ICOMIA Çevre Faaliyetleri Müdürü Albert Willemsen ve ICOMIA Teknik Müdürü Udo Kleinitz fuar kapsamında düzenlenen seminerlerde gezi tekneleri yönetmeliği, süper yat endüstrisi ve denizcilik endüstrisinde küresel çevre mevzuatı ile ilgili bilgi verecek.

”Ceyda Erem, satış fiyatı 3 milyon liraya ulaşan üstün performanslı mega yat ve motor yatların sergileneceğini aktararak, “Fuardan bir gün önce 14 Şubat 2013 tarihinde VIP açılışına Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım da katılacak” dedi.


 

Telefon

Whatsapp

Mesaj