CNR Boat Show 2011

 

CNR Boat Show 2011



Dünyada karada yapılan üçüncü en büyük tekne ve yat fuarı olan “CNR Avrasya Boat Show, Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı”nın altıncısı için geri sayım başladı. CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından 15-24 Şubat 2011 tarihleri arasında Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) desteğinde düzenlenen dev organizasyona Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu (IFBSO) da destek veriyor.

Fuar her sınıfa hitap edecek DENTUR Başkanı Alparslan Sirkecioğlu da, fuarda satış fiyatı 5 bin TL’den başlayarak, 3 milyon avroya kadar tekne olduğunu ifade ederek, “Avrasya Boat Show’da sergilenecek ürünler her kesime hitap ediyor. Bu yüzden bu fuar yanlıca üst sınıfı değil her kesimi heyecanlandıracak. Fuar sektöre 1 milyar dolarlık ciro sağlayacak” diye konuştu.

Fuarın 85 bin metrekare alanda düzenleneceğinin bilgisini veren Sirkecioğlu, Avrasya Boat Show’da sergilenecek teknelerin toplam değerinin 150 milyon avro olduğunu söyledi.


 

Telefon

Whatsapp

Mesaj