Boat Show Tuzla 2016

 

Boat Show Tuzla 2016 - İlkbahar başlıyor.



MİLYON DOLARLIK YATLARIN DÜNYA VE TÜRKİYE LANSMANLARI İLK DEFA BOAT SHOW EURASIA’DA

Denizcilik sektörünün en iyilerinin buluştuğu Boat Show Eurasia’da bu yıl dünyaca ünlü markaların en özel tasarımlarının dünya ve Türkiye lansmanları yapılacak. Yerli üreticilerin de tasarım teknelerinin lansmanlarını yapacağı Boat Show Eurasia’da 30’dan fazla tekne deniz tutkunları ile ilk kez bu fuarda tanışacak. Yat Sektörünün en önemli isimleri arasında yer alan Tezmarin, çok özel bir tasarımı ilk kez Boat Show Eurasia’da görücüye çıkaracak. Sektörün en ünlü markaları arasında olan Top Leisure, Jeanneau markasının yepyeni tasarımının Dünya ve Türkiye lansmanını Boat Show Eurasia’da yapacak. Yine sektörün lider firmalarından Gena Yatçılık Bavaria markasına ait merakla beklenen yeni modelini ilk kez Boat Show Eurasia’da tutkunları ile buluşturacak.

800 MİLYON TL BOATSHOW EURASIA’DA DENİZE İNECEK.

Beklenen satış hedefi ise  400 Milyon TL Boat Show Eurasia’da toplam değeri 800 Milyon TL’ye ulaşan 5 ila 45 metre uzunluğunda tekneler, motorlu yatlar, yelkenliler, sürat tekneleri, botlar, jetskiler ve göz alıcı megayatlar göz kamaştıracak. Yatçılık ve denizcilik sektörünün öncüsü 300’ün üzerinde markanın katılımı ile düzenlenen fuarda, 400 Milyon TL civarında satış hedefleniyor.

ZİYARETÇİ SAYISI BEKLENENİN ÜSTÜNDE

Boat Show Eurasia’ya, aralarında Suudi Arabistan, Katar, Dubai, İngiltere, Ukrayna, Türki Cumhuriyetleri, Libya, Rusya, Almanya, Tunus, Hırvatistan’ın da bulunduğu 20’yi aşkın ülkeden profesyonel ziyaretçi bekleniyor. Özellikle Ortadoğu, Körfez ve Kuzey Afrika ülkelerinin fuara yoğun ilgi göstermesi, bu yıl toplam ziyaretçi sayısı hedefini beklentilerin ötesine taşıyor. Fuarda sergilenecek uzaktan kumandalı, yakıt tasarruflu, minimum derecede titreşimsiz ve sessiz tasarlanmış motorlu teknelere, elektrik enerjisiyle çalışan çevreci HYBRID tekneye ve fırtınalı havalarda tekneyi sabit tutan ileri teknolojilere ziyaretçilerin ilgisinin yoğun olması bekleniyor.

DÜNYACA ÜNLÜ YAT MARKALARI GÖZE ÇARPIYOR

Milyonlarca Euro, $ ve TL değerinde tekne ve yatların sergileneceği Boat Show Eurasia’ya bu yıl aralarında Tezmarin, Mengi Yay, Gena Yatçılık, Top Leisure, Es Line Yachts, Amel Yacht, AquaMotor gibi sektörün en büyük üreticileri, ithalatçıları ve dünyanın en önemli markaları katılıyor. Boat Show Eurasia; üstün performanslı, şık dekorasyonlu dünyaca ünlü megayat, motoryat ve yelkenlileri bir araya getirirken, İthal ve yerli üretim megayat, yelkenli, motoryat markaları, tekne imalatı ekipmanları, her türlü tekne aksesuarları, şişme bot, iç ve dıştan takma motor markaları, yelken kulüpleri, su sporları malzeme ve ekipmanları, eğitim kurumları, charter ve broker firmaları, marinalar, konsepte uygun giysi marka ve üreticileri, sektörün ileri gelen kurum ve kuruluşlarının da yer aldığı büyük bir organizasyona ev sahipliği yapıyor.


 

Telefon

Whatsapp

Mesaj