CNR Yacht Festival başladı.

 

2019 CNR Yacht Festivali Başladı.



Yeni nesil tasarımların görücüye çıkacağı CNR Yacht Festival, 16 - 20 Ekim tarihleri arasında, İstanbul’un en büyük ve merkezi yat limanı Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nda kapılarını açıyor. 5 bin ila 17 milyon lira arasında değişen teknelerin sergileneceği festivale 25 binin üzerinde ziyaretçi katılımı bekleniyor.


CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve DENTUR tarafından organize edilen Türkiye’nin en görkemli denizcilik festivali CNR Yacht Festival, 16 – 20 Ekim tarihleri arasında, İstanbul’un en büyük ve merkezi yat limanı Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nda düzenlenecek. Dünya markalarını temsil eden firmaların yanı sıra en prestijli yerli üreticileri de misafir edileceği festivalde kategorilerinin en iyisi olan mega yat, tekne ve yelkenlilerin yanı sıra şişme botlar, deniz motorları ve başlangıç tekneleri de sergilenecek. 5 bin ila 17 milyon lira arasında değişen teknelerin görücüye çıkacağı festivalde 25 binin üzerinde deniz tutkunu, hayalini kurduğu deniz araçlarını bir arada görme imkânı bulacak.


Denizcilik sektörünün geleceğini şekillendirecek. Yeni nesil tasarımların deniz severlerle buluşacağı festivalde, son model tekne lansmanları da yapılacak. Denizcilik sektörünün tüm aksesuar ve ekipmanlarının da yer alacağı CNR Yacht Festival, Türk denizcilik sektörünün geleceğini de şekillendirecek. Denizcilik sektörünün şov yapacağı festival, su sporları, rüzgâr sörfü, kürek, dalış, jetski ve flyboard gösterileri gibi çok sayıda etkinliğe de ev sahipliği yapacak. Festivalin uluslararası ziyaretçilerinin de etkin olarak katılabileceği bu gösteriler, festival süresince devam edecek.


Deniz Kalendergil

CNR Holding Kurumsal İletişim Müdürü


 

Telefon

Whatsapp

Mesaj