Boat Show Tuzla 2016

 

Boat Show Tuzla 2016 - Sonbahar başlıyor.



Denizcilik sektörünü “Deniz üzerinde” buluşturan ve Deniz tutkunlarının heyecanla beklediği Boat Show Eurasia 27 Eylül’de Tuzla Viaport Marina, Tuzla’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Denizde düzenlenen dünyanın en büyük fuarları arasında yer alan Boat Show Eurasia Viaport Marina’da, 200’den fazla yerli ve yabancı markanın özel tasarım tekneleri deniz üzerinde görücüye çıkıyor. Uluslararası yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği Boat Show Eurasia Fuarı, bu yıl fuar alanının 100 bin M²’ye ulaşması bekleniyor. Yatçılık dünyasının rotasını İstanbul’a çevirdiği dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Boat Show Eurasia Fuarı, 27 Eylül’de Viaport Marina’da kapılarını açacak. Boyları 5 Metre ile 45 Metre arasında değişen 200’den fazla teknenin deniz tutkunları ile tanışacağı Boat Show Eurasia Fuarı, bu yıl sektörün lider firmasına, Türkiye’nin en yeni ve ileri teknoloji Marinası olan Viaport Marina’nın ev sahipliğinde yapacak.

Fuarda dünyaca ünlü markaların en özel tasarımları ve Türkiye lansmanları ve hayalleri süsleyen birbirinden özel tasarım tekneler, mega yatlar, katamaran, motoryat, yelkenli ve sürat motorları, deniz üstünde hemen test etme imkanı ile sunulacak.

Via Fuarcılık’ın organize ettiği Boat Show Eurasia; dünyada kendi marinasında fuar yapan tek fuar şirket olma avantajıyla hem katılımcılara hem de ziyaretçilere mükemmel bir organizasyon hizmeti sunarak, Viaport Marina; Alışveriş Merkezi ve Via Tema Park, Akvaryum, Sinema konsepti ile ziyaretçileri denizin en iddialı tekne tasarımları ile tanıştırırken gün boyu ailece keyifli bir gün geçirmelerini de sağlayacak. Birbirinden çarpıcı tasarımların yanı sıra, tekne ve yat inşasında kullanılan son teknolojilerin de izlenebileceği Boat Show Eurasia, denizciliği bir yaşam biçimine dönüştürenlere deniz üstünde hayatı kolaylaştıran çözümler sunan teknolojileri ve lüksün 7 yıldızlı otelleri aratmadığı mükemmel mega yatları tanımanıza olanak sağlayacak. Konforlu yaşam alanları, ileri teknoloji performansları, tekneyi kolay kumanda edebilme ve kusursuz mühendislik tasarımlarıyla tekne, yat ve mega yat modasının sergileneceği fuarda, dünyaca ünlü markaların ödüllü tasarımları ve lüks kavramında sınır tanımayan en özel, en pahalı modelleri de sergilenecek.


 

Telefon

Whatsapp

Mesaj